Justine | Gyűlölöm, hogy a fájásod még ilyenkor is édes.
Justine

Ez lennék én Justine

Nos tehát egy 19 éves hétköznapi lány lennék,kicsit nagyszájjal és iszonyatosan göndör hajjal. :)

Hmm...most valamit írnom is kéne magamról. Kezdjük azzal,hogy élek halok a franciáért és egy kéttannyelvű francia gimnáziumba is járok. A könyveim jelentik számomra az életemet. Szabadidőmben verseket és novellákat írok, de szeretnék elkezdeni festeni is. Nagy álmom,hogy híres párizsi írónő leszek. A többit pedig inkább így írnám le: 

Imádom :
   Marlon Brando-t, John Mayer-t,  Az esőt, a gumicukrot, a csokit,  a komolyzenét, az összes franciával kapcsolatos dolgot, a kv, cigi-kombót, a sajtot, a könyveket,a legeslegjobb barátnőmet Aisha-t, a világ legjobb anyukáját  ,a világ legédesebb bátyját :), a Coldplay-t, Bruno Marsot, Eminemet, Rihanna-t, és Jake Gyllenhaal-t

Nem szeretem:
   Ha az emberek a külsőről itélnek meg másokat, a nagy viharokat, a beképzeltséget, a tömegzenét, a hazuságot, a túlságosan anyagias világot, a kicsi zárt helyiségeket, az embertömeget.

Egyéb:

Magasság: 163 cm
Súly: 77 kg
Hajszín: szőke
Szemszín: Zöld
Bőrszín: Kreol
Cipőméret: 37-38
Iskola: Gimnázium
Osztály: 12.G
Testvér: egy bátyus
Családi állapot: Párkapcsolatban (?)  :)

Beszélt nyelvek: francia, német, angol (az olaszt és a pezsát most tanulom)
Szeretnék megtanulni még: svédül, oroszul, és spanyolul 

 

 

 

Layouts

Akadálymentesített Oldal

 

 

 Főoldal 
 Justine
 Archívum
Könyvek
 Zenéim
 Bejelentkezés

 

 
Tell me your lies

Justine


Egy őrült,mosolygos,pörgős lány, akinek soha be nem áll a szája és néha túlbonyolítja a dolgokat. Minden reggelét kávé-cigi kombóval indítja. Rengeteg ismerőse van, de kevés igazi barátja, sőt talán csak kettő. Őket Eminek és Norcának hívják. Imádja a franciát, az az élete. Emellett még oda van a farkasokért, és a kék színért :) A sportokat is szereti, bár nem nagyon aktivizálja magát. Egy nagy hibája van: sohasem tudja magát normálisan jellemezni, szóval ezért előre is elnézést kér. :) Több?

 

 
Zenedoboz
 
Csere

Aisha ; EpsylonGabrielEddie; Dolly ; Jane ; Crystal  ; Senussya

Nyugodtan kérhetsz cserét chatben. Nem harapok ;)

 
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!