Justine | Gyűlölöm, hogy a fájásod még ilyenkor is édes.
Ha testem leláncol, hogyan születhettem szabadnak?

Furcsa hétköznapok sokasága/Weird weekdays

2015.03.16. 09:20, Justine
Utálom B.-t /I hate B.

Van egy srác, nevezzük Bénédicte-nek.Szeretem nagyon,de nem tudom mit akar tőlem. Mondhatni, hogy együtt vagyunk, de nagyon sokszor elhanyagol és ez rosszul esik. Plusz az is gond, hogy állítólag van barátnője egy éve. Én rákérdeztem, azt mondta nincs.A hétvégén összevesztünk, és bocsánatot kért, és megírta hogy akar engem, csak az egyetem mellett nehéz neki. Most 2 hétig nem írok neki, és meglátjuk, hogy veszi-e a fáradtságot, hogy írjon nekem. Ha nem, akkor végeztem vele.

There's one guy, let's call him Bénédicte. I love him so much, but i don't know what he wants from me. I can say that we're together, but sometimes he doesn't care a lot about me, and it feel so bad for me. And there's another problem...He might have a girlfriend for 1 year now. I asked him if he have somebody? But he said no,so... This weekend we had a disagreement ,and he said he's sorry,and that he wants me of course,but it's hard for him because of the university... I won't write him in the next 2 weeks, and we'll see if he will write me or not. If not, then i'll say that it's over.

Élek./ I'm alive

2015.03.01. 12:10, Justine
Bocsika./I'm sorry

Nos így egy hónap után jelentkezem,bocsánat. Az utóbbi időben kicsit összegyűltek a gondjaim, és nem igazán tudtam a blogra figyelni. Most épp egy elég pörgős időszakot élek, és ha minden jól megy akkor nem sokára lenyugszom, mert foglalt ember leszek. Vagy nem. Nem rajtam múlik. Nagy dilemmában voltam két srác között, sírtam, mert nem tudtam dönteni, hogy melyiket válasszam. Nos, megkaptam rá a választ, mert nekem szenvedély kell egy kapcsolathoz. De rengeteg. És hogy érezzem, hogy akarnak. Nos az egyik srácnál ez nem valósult meg. Tudom, hogy akar nagyon, de egyszerűen ő nem az a szenvedélyes fajta. Nem hibáztatom érte, ő ilyen. Nekem viszont, nem kell, mert elég volt egy ilyen emberrel lenni 2 hónapon át, hogy semmi szenvedély. Vagy legalábbis semmi olyan dolog amit én, szenvedélynek neveznék. Meglátjuk. Majd még írok, hogy alakultak a dolgok azt hiszem.

I'm sorry for writing after 1 month. Nowadays i'm a little bit busy, and i had a lot of problems, so i couldn't pay attention to my blog. I'm in a really busy period now, but if everything goes as planned,i will calm down a little, cause i won't be single anymore. Or maybe i'll stay single. It depends on him.  I was in a really big problem, cause i couldn't choose between 2 cute guys. I was crying,because i didn't know what to do, who to choose. Well, i got the answer,because i want to feel the passion in a relationship. And i want to feel that he wants me. But one of the guys didn't succed, because of the absence of the desire. I know that he wants me a lot, but he's not like "the guy with all of the passion in the world" I don't blame him. He's just like this. But for me, it's not good cause i already had one expreience with this kind of guy, and it was totally enough during 2 months. Without desire,or passion. Nah. Not for me. We'll see. I guess i'll write later to tell how the things are going :)

Bánk Bán

2015.01.20. 16:48, Justine
Csoda/Miracle

Azt hittem, hogy ez az egész Bánk Bán dolog katasztrófa lesz. Aztán elkezdtem olvasni, és rájöttem, hogy hasonlítok Melindára. Eltapossa, és megszégyeníti Ottó férfiasságát, holott Melinda sokkal alacsonyabb rendű, mint Ottó. Nagyon értékelem a bátorságát, és a hűségét Bánk-hoz. Remélem továbbra is izgalmas lesz.

I thought that this whole Bank Ban thing will be catastrophic. And then i started to read it, and i realised that Melinda is really similar to me. She destroys the proudness of Ottó, although she don't have as much power as Ottó does. I really aprreciate her courage and the loyalty towards Bank. I  really hope that i'll continue so interesting like is it now.

Bukott angyal/Fallen Angel

2014.12.07. 02:29, Justine
A fenébe. /Shit.

A legrosszabb az,amikor beleszeretsz egy osztálytársadba, beszélgettek,és elkezded azt hinni, hogy kedvel téged, majd megkpérdezi, hogy szerinted bejön-e az osztályban a legjobb barátnődnek... Az életem egy szívás...

The worst part is when you fall in love with one of your classmates, and you begin to think that he likes you, and after he ask you if one of your best friend in the class like him or not? My life sucks...

Érzések/My feelings

2014.11.17. 19:59, Justine
Semmi/Nothing

Sokszor gondolkozom el azon, hogy mi lehet benne a baj, hogy a pasik sose akarnak tőlem semmi komolyat. Egyszerűen nem tudok rájönni. És az exem még mindig nagyon hiányzik, mert ő volt az első olyan férfi, aki nőként kezelt. Hiányolom ezt az érzést,mert vele úgy éreztem magam, mint egy hercegnő. 

 

I was thinking a lot about what could be the problem with me, because the guys don't want a serious relationship with me. I can't figure it out. I'm still missing my ex, because he was the first men who treated me like a women. I miss that feeling, because with him i felt like a princess. 

 

Layouts

Akadálymentesített Oldal

 

 

 Főoldal 
 Justine
 Archívum
Könyvek
 Zenéim
 Bejelentkezés

 

 
Tell me your lies

Justine


Egy őrült,mosolygos,pörgős lány, akinek soha be nem áll a szája és néha túlbonyolítja a dolgokat. Minden reggelét kávé-cigi kombóval indítja. Rengeteg ismerőse van, de kevés igazi barátja, sőt talán csak kettő. Őket Eminek és Norcának hívják. Imádja a franciát, az az élete. Emellett még oda van a farkasokért, és a kék színért :) A sportokat is szereti, bár nem nagyon aktivizálja magát. Egy nagy hibája van: sohasem tudja magát normálisan jellemezni, szóval ezért előre is elnézést kér. :) Több?

 

 
Zenedoboz
 
Csere

Aisha ; EpsylonGabrielEddie; Dolly ; Jane ; Crystal  ; Senussya

Nyugodtan kérhetsz cserét chatben. Nem harapok ;)

 
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!